Amazon.co.uk met neteller?

Ik heb een aantal dingen gezien op amazon die daar veel goedkoper zijn dan in Nederland, als ze hier al te koop zijn. Maar ik heb geen creditcard.

Nu zat ik te kijken naar neteller. Welke extra kosten komen daar nog bij kijken als ik van ING geld naar neteller stort? En kan ik beter een account in euro's of ponden maken ivm extra transactie- en omzetkosten?

Ik weet dat het met wisselkoersen ook kan verschillen, maar ik wil gewoon zeker weten dat de 6 pond ook echt 6 pond waard is zonder allerlei toeslagen waardoor het uiteindelijk veel duurder uitkomt.

Wie kan me helpen? Hoe kom ik het voordeligst uit, en hoe duur is het gebruik dan? En zijn er nog betere alternatieven zoals wirecard?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nadat je een account hebt geopend, volg de aanwijzingen op de website om een zgn. extended account te krijgen. Hierna kun je zonder kosten geld storten op je Neteller d.m.v. IDEAL. Bij Amazon.co.uk kun je dan vervolgens betalen d.m.v. een Net+ Virtual Prepaid MasterCard (een programma op je PC) of een plastic Net+ Prepaid Mastercard. Wanneer je account in Euro is en je rekent af in Ponden, dan krijg je bij Neteller te maken met een koersopslag (2,95%), maar ING en VISA creditcards rekenen ook een opslag. Deze opslag heb je ook wanneer je account in Ponden is bij het storten vanaf je Euro bankrekening.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100