Wat is van belang te vermelden bij een uitnodiging aan bekende mensen voor een evenement?

Eind november organiseer ik een evenement om meer naamsbekendheid te krijgen voor de aandoening fibromyalgie (ook wel spierreuma genoemd). Daarvoor wil ik bekende mensen (van zowel lokale bekendheid als landelijke bekendheid) uitnodigen. Ik zal hiervoor een brief opsturen en een bijlage. In de bijlage staat alle nodige informatie. Meest logische informatie als naam van het evenement, waar het plaats vind, hoe laat lijkt me logisch. Wat is echter nog meer handig te vermelden in deze bijlage?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je die beroemde mensen echt wil laten komen zou het misschien handig zijn om ook te vermelden wat het belang zou zijn als zij komen. In dit geval is dat dan zodat er meer bekendheid komt. Toegevoegd na 33 seconden: Of heb ik de vraag verkeerd begrepen?

Een routebeschrijving vind ik altijd handig. Ook duidelijk de naam en het telefoonnummer van de organisatie, zodat er over eventuele vragen contact opgenomen kan worden. In jouw geval is een e-mailcontact misschien praktischer, omdat je vast niet over een 0900nummer beschikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100