Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe vind in een formulier zorgtoeslag. voor een pool die een nederlandse zorgverzekering heeft en toeslag wil aanvragen.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
900

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Daar staat geen formulier voor op internet. Zorgtoeslag moet aangevraagd worden door in te loggen met DigiD, die de link die verderop vermeld is. Geen DigiD? Dan contact opnemen met de Belastingtelefoon. (Telefoon: 0800 - 0543 (gratis)
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. )



"U kunt een toeslag aanvragen met Mijn toeslagen. Hiervoor hebt u een DigiD en een burgerservicenummer/sofinummer nodig. Het BSN/sofinummer staat in het Nederlandse paspoort of op de identiteitskaart, rijbewijs, loonstrook, jaaropgaaf, zorgpas of zorgpolis. Hebt u geen BSN/sofinummer? Bel dan de BelastingTelefoon voor informatie over wat u moet doen."
Bron: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/aanvragen_en_wijzigen/aanvragen/toeslag_2013_aanvragen

Bedenk dat de Pool in principe wel in Nederland moet wonen en een geldige verblijfsvergunning moet hebben. Of hier werkt danwel een uitkering uit Nederland krijgt.
(Lees meer...)
Computoon
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding