hoe kan ik mijn tandarts weer terug in mijn verzekeringspakket krijgen??

mijn moeder heeft mijn tandarts paar jaar geleden uit het pakket gehaald omdat we nooit gingen, maar nu moet je alles zelf betalen.
hoe krijg ik het weer in mn pakket?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je krijgt de tandarts weer terug in je pakket door een aanvullende tandartskostenverzekering af te sluiten. Dat kan bij een willekeurige ziektekostenverzekeraar. Om praktische redenen is het het makkelijkste, deze verzekering af te sluiten bij dezelfde verzekeraar waar ook je basis-ziektekostenverzekering loopt. Toegevoegd na 2 minuten:   Het afsluiten van zo'n extra (aanvullende) verzekering kan ook nu nog, dus ook na 1 januari kan dat nog. Wees je er wel van bewust dat onder andere de Consumentenbond heeft aangegeven dat het voor de meeste mensen niet nuttig is een tandartskostenverzekering af te sluiten. Stel dat zo'n verzekering 25 euro per maand kost. Dat is 300 euro per jaar. Als jij in een jaar twee keer voor controle gaat, en twee gaatjes moet laten vullen, dan kost dat (even ruw geschat) tussen de 150 en de 200 euro. Je betaalt dus 300 euro aan premie, en krijgt maximaal 200 euro terug aan vergoedingen. Dat is niet handig - je had dan beter *geen* verzekering kunnen afsluiten en dus die 300 euro in je portemonnee kunnen houden, en zelf de kosten kunnen betalen.

uitleggen bij en vragen aan een (of je) zorgverzekering Toegevoegd na 1 minuut: Deze kan een tandartsverklaring vragen om te zien of er veel kosten worden verwacht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100