Premies zorgverzekering meerdere jaren vastleggen

Zijn er aanbieders die hun premie voor een aantal jaar vastleggen? Net zoals je de energietarieven voor een aantal jaar kan vastleggen bij de elektriciteitsleverancier?

Op [url=http://www.vergelijkzorgverzekering2012.nl]vergelijkzorgverzekering2012.nl[/url] zie ik namelijk dat FBTO wederom een premie van € 95,00 heeft. Of zou dit hier een fout zijn?

Het lijkt me anders wel een gat in de markt als je dit voor een aantal jaar kan vastleggen. Ik ben benieuwd of hier zorgverzekeraars of zorgkenners aanwezig zijn die mij deze info kunnen geven.

Groetjes Mirjam

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zal niet gaan, omdat jaarlijks de premies voor bijvoorbeeld de basisverzekering worden vastgelegd, ook op basis van wat die basisverzekering vergoedt, want dat kan ook elk jaar veranderen.

Elk jaar ( meestal november ) is er in de 2de kamer een discussie over wat wel of niet in de basisverzekering moet, als dat bij de zorgverzekeraars bekend is, dan wordt de premie vastgesteld door de verzekeraars. Je zal begrijpen dat de verzekeraars geen premie voor meerdere jaren vaststellen met deze gegevens onzekere gegevens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100