Zijn er manieren om met een klein vermogen te beleggen of investeren?

Met een klein vermogen bedoel ik een vermogen dat varieert van €5000,- en €10.000. Ik ben benieuwd wat hierin de mogelijkheden zijn aangezien ik hier niet bekend mee ben. Het hoeft op de korte termijn niet veel rendement te leveren, als het maar in een groeiende lijn is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja uiteraard kan je ook 5000 of 10000 euro beleggen of investeren. Je kan bij jouw huidige bank of bij eender welke andere bank navraag gaan doen over de verschillende beleggingsmogelijkheden. Des te langer je de te beleggen bedragen laat bevriezen des te hoger de interestvoet. Met bevriezen bedoel ik dus het plaatsen op een rekening voor een vooraf bepaalde termijn en gedurende die termijn kan je dan enkel aan die centen komen als je contractbreuk pleegt. Hierdoor loop je dan wel het risico om ook een deel van jouw startkapitaal te zien verdwijnen. Je kan ook online firma's of banken contacteren voor beleggingen op kortere of langere termijn. Via bijgevoegde link kan je lezen hoe je reeds vanaf 500 euro kan beleggen of investeren. Veel Succes ermee!

Bronnen:
http://www.mbmo.eu/investeren/

Vanaf 5-10K kunt u zeker goed beleggen/investeren. Tegenwoordig kunt u bij even Googlen al genoeg fin-tech bedrijven vinden waarbij u op een gemakkelijke manier uw vermogen kan beleggen. Zo ken ik bijvoorbeeld bij degiro.nl terecht als u wilt beleggen in aandelen. U kunt online een account aanmaken en via hun platform een aankoop doen. Wat u eventueel ook kan overwegen is om te beleggen in edelmetaal. Dit kan op twee manieren : 1) in aandelen/ETF's etc, nadeel u heeft alleen een claim op fysiek edelmetaal of 2) in fysiek edelemtaal. Als u voor fysiek kiest heeft u daar ook weer twee opties uit, zo kan u dit thuis laten bezorgen of dit kan voor u laten opslaan. Bij sommige partijen kunt u fysiek edelmetaal laten opslaan en via hun platform aan/verkopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100