Moet je bij spaar programma's over all bedragen wat verdiend belasting betalen?

Ik ben aan het speuren maar kan helaas geen goede informatie vinden, wat ook niet veel op sites wordt verteld dat je ook belasting moet betalen. Ik wil wel eerst goede informatie en ik weet dat de bedragen niet echt veel zullen lonen en zou graag goede informatie willen, bedankt voor de reacties. Wil mijn tijd niet investeren in zulke programma's en 1 van deze programma is euroclix.

Stel voor je verdiend bij spaar programma's 150,- euro of 325,- euro moet je ook belasting betalen? En hoeveel belasting is dat?

En hoe zit het met iemand die in de WWB uitkering zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, over alles wat je verdient (boven een bepaald bedrag) moet je belasting betalen. Het is dus NOOIT zo dat je over de ene site wel belasting moet betalen en over de andere niet. Anders zouden mensen en bedrijven constructies verzinnen waar ze hun volledige loon over die specifieke site uit zouden laten betalen. Toegevoegd na 10 minuten: Het bedrag waarover je geen belasting hoeft de betalen is er niet meer: https://nl.wikipedia.org/wiki/Belastingvrije_som Dus het antwoord is dan helemaal: Ja, dat moet over alles wat je verdient. De belasting kijkt naar hoeveel je totaal verdient (dus alle bedragen over loon en gokwinsten e.d. en zal daar via een aantal schalen belasting over heffen. Hoe meer je verdient hoe meer en meer je gaat betalen per verdiende euro (tot ook weer een maximale schaal), Maar ik drijf af. Er is geen manier om te verdienen zonder dat je dit op zou hoeven geven bij de belasting (hoeveel dat belast wordt is behoorlijk lastig uit te rekenen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100