Welke ingehouden belastingen kan je allemaal terugvragen over je loon?

Ik ben 17 jaar, mbo niveau 4 student, en ik verdien wat geld bij met mijn bijbaantje, welke dingen kan ik allemaal terugvragen en ik heb ook een bijlage toegevoegd, zouden jullie zo vriendelijk zijn om dezelfde termen te gebruiken en de bedragen zodat het makkelijker is voor me om het te begrijpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens de rekenhulp krijg je 39 euro terug, dat wat je betaalt hebt aan belasting dus (tenzij jenog meer baantjes had, een uitkering kreeg of andere zaken die je hier niet hebt neergezet). http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/jongeren/

Ingehouden loonbelasting en verrekende arbeidskorting. Daarnaast loonheffingskorting en eventuele reiskosten omdat je hiervoor geen vergoeding krijgt. Er is een speciale studenten- en scholierenregeling Zie de site als aangegeven Toegevoegd na 5 minuten: Ik moet even nuanceren alleen de loonbelasting krijg je zonder meer terug als je tenminste aangifte doet en de arbeidskorting en eventuele reiskosten kun je aftrekken in de aangifte en de loonheffingskorting wordt automatisch berekend. Toegevoegd na 5 minuten: Ik moet even nuanceren alleen de loonbelasting krijg je zonder meer terug als je tenminste aangifte doet en de arbeidskorting en eventuele reiskosten kun je aftrekken in de aangifte en de loonheffingskorting wordt automatisch berekend.

Bronnen:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/conn...

Eventuele loonheffing(voorheffing op de aanslag(eventueel) van de inkomstenbelasting en premieheffing ) wordt terugbetaald, nadat aangifte is gedaan en het belastbare inkomen tot resultaat heeft dat er minder inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen verschuldigd is dan er is ingehouden. Daarbij geldt wel een drempel(tje). De verrekende arbeidskorting is geen ingehouden belasting maar geeft aan dat bij de heffing rekening is gehouden met een deel van de arbeidskorting waarop je in dat jaar recht had.Eventuele zorgpremie wordt als het goed is automatisch teruggegeven mits de betaalde ingehouden premies zorg verzekeringswet (overigens geen belasting!!) bovenmatig is gebleken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100