Als het maandloon bruto 2230 euro is, hoeveel is het dan netto?

Ik zou graag weten hoeveel ik rechtstreeks over houd aan het einde van de maand... Hoeveel gaat er nog naar belastingen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er gaat ongeveer 1/3 af. Dus je houdt zo, klein €1500,- over.

Daar is geen algemeen antwoord op. Dat is afhankelijk van je leeftijd, het aantal uren per week dat je werkt, of je nog apart 8% vakantiegeld krijgt of dat dit al in je uurloon zit enz enz. Je kunt het zelf ongeveer uitrekenen (zie link) of vragen aan je (toekomstige) werkgever of ze het voor je uit willen rekenen. https://www.loonwijzer.nl/home Toegevoegd na 1 minuut: Hoe werkt de tool? Kies een sector en vul de bedragen op de volgende 2 pagina's in. Hulp nodig? Ga met de muis over de omschrijving van een in te vullen gegeven om meer informatie te zien. Klik na het invullen van de gegevens op de knop berekenen. https://www.loonwijzer.nl/home/salarischeck/brutonetto

oor een bruto-netto berekening zijn verschillende modules te vinden op internet. 1 ervan is: loonwijzer.nl check wijst uit dat je over het bruto loon van € 2230 per maand € 1673 overhoudt (loonheffingskorting is toegepast)

Bronnen:
https://www.loonwijzer.nl/home/salarischec...

Indien nog niet AOW gerechtigd netto Eur 1.868,58

Bronnen:
https://www.berekenhet.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100