Waarom kan ik een vraag niet vinden met de zoekfunctie?

Had net gezocht op ''gelukkig nieuwjaar" en "wensen" maar de vraag over het gelukkig nieuwjaar wensen die al gesteld was kwam niet tevoorschijn. Gevolg: mijn zelfde vraag werd verwijderd. Op zich logisch, dibbele vragen zijn irritant maar het was niet mijn schuld...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ik zoek op "gelukkig nieuwjaar" staat ie als 2e vraag. Als ik zoek op "gelukkig nieuwjaar wensen" dan staat ie zelfs bovenaan. Ik denk dat je de opties van het zoeken even moet nalopen. Hoe doe je dat? Klik op > Toon meer zoekopties Vink alle vierkante hokjes aan. Bij sorteren op kies je 'relevantie' (meest linkse ronde bolletje) Zoek dan opnieuw en dan zal elke zoekopdracht waarschijnlijk betere resultaten geven.

Om de privacy enigszins te beschermen, heeft men dat weggelaten en ik vind dat heel goed... En als je dan tegen dat aanloopt zoals jij dan is dat spijtig, maar weegt niet op tegen de goedbedoelde privacy van Gv...

Zie de bron, de vraag waar het om gaat staat bovenaan. Let er op, dat je hiervoor eerst de keuze moet maken om de nieuwe vragen bovenaan te tonen (Sorteren op - Nieuwste eerst).

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/zoek?q=gelukkig+n...

De zoekfunctie werkt volgens mij alleen op trefwoorden die je zelf bij je vraag kan invullen. En daar bij werkt de zoekmachine ook nog eens woordspecifiek. Als ik het woord net een tikje anders zou spellen als het trefwoord vind ik de vraag ook niet.

Dat komt o.a. door het feit dat niet iedereen "tags" toevoegt bij zijn vraag. Als je een trefwoord invoert bij het stellen van de vraag is die later veel beter terug te vinden! Ook ik vergeet geregeld één of meerdere trefwoorden in te vullen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100