Hoe kan ik mijn collega's laten schrikken met Halloween?

Ik werk in een ziekenhuis en heb morgen met Halloween nachtdienst. Nu heb ik het idee om mijn collega's van de spoedeisende hulp een beetje te laten schrikken.
De grap moet wel leuk blijven, maar ook realistisch zijn. Aangezien ze op de SEH al voldoende horror live hebben meegemaakt.
Heeft er iemand nog leuke ideeën?

Weet jij het antwoord?

/2500

een "afgehakte" hoofd in de vuilnis bak is altijd een leuke ;) maar daar pak je misschien maar 1 persoon mee . heb je ook medeplichtigen ?

Ren schreeuwend naar ze toe in een morphsuit en met een hockeymasker op

Bronnen:
http://www.morphsuits.com/v/vspfiles/photo...

Neem een latex handschoen (die hebben jullie voldoende op het werk), vul deze met water, knoopje erin, en vries 'm in voor de deur leggen (of ergens anders) met wat ketchup of andere rode kleurstof Succes gegarandeerd!

Besmeer jezelf met nepbloed of ketchup en ga in een bad of doucheruimte liggen.

Zeg tegen je collega´s dat je toch komt terwijl je de Mexikaanse griep hebt... Dan hoef je je niet eens te verkleden...

Nepspinnen verstoppen op strategische plekken. Heb ik vorig jaar in de pot met koffiepads gedaan, succes gegarandeerd! Hockeymasker op, kettingzaag mee en dan ineens achter iemand opduiken, bijl werkt ook. Voor klopgeest spelen. Je schoonmoeder meenemen.

Tussen een stapel papieren een grote nep spin doen, of bijv vastmaken met wat dummie posterplaksel De collega gaat de papieren bekijken, gegevens invoeren.... en ineens.......waaaaahhh. Er bestaat zo'n harige nep spin: nét echt! have fun!

Koop morgen zo'n maskertje ergens in een fok winkeltje of zo. En doe een witte deken over je heen. En dat onverwachts tevoorschijn komen bij een collega.. En dan lache maar. Hahaha!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100