Wat kan ik met kerst voor leuke activiteiten doen?

Het is straks weer kerst, ik vier dan kerst met mijn ouders thuis (gezelliggg!!) Nou gaan we, zoals elk jaar gourmetten (en meer ook niet)

Maar nou vroeg ik mij af wat jullie doen met de kerst. Misschien dat ik hier namelijk wat leuks uit kan halen om zelf ook te doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb nieuwe spelletjes gekocht (bordspellen en spelletjes voor de Wii). Gegarandeerd dat we tijd te kort komen ;-).

Ik ga werken... maar als je die koude donkere dagen gedwongen thuis door moet brengen, zou je bijvoorbeeld kunnen gaan lasergamen, naar de bioscoop of lekker cliche een DVD'tje kijken.

Wat dag je van een goed boek, een heerlijke wandeling, luisteren naar een goede cd (of meerdere); kortom kom gewoon eens lekker bij in plaats van "iets leuks verzinnen om te doen" . En het begint om eens niet naar familie te gaan maar om eens traditie doorbrekend te zijn en kerst en/of jaarwisseling met je eigen gezin door te brengen. De tweede kerstdag mag je sowieso al vergeten om iets te verzinnen. Mijn advies; ga deze dag gewoon werken. Alle winkels zijn toch al open en men schijnt "vermaakt" te moeten worden op deze dag. Dus afschaffen van al die "tweede" dagen geniet mijn voorkeur. Deze dagen kun je beter gebruiken om bevrijdingsdag te vieren o.i.d.

Triviant !

Stap lekker de kou in en maak een strand of bos-wandeling. Terug thuis gekomen aan de warme chocomelk en gezellig een ouderwetse kerstfilm kijken met een dekentje op de bank. En natuurlijk cadeautjes uitpakken :-) versier de pakjes zo mooi mogelijk, grote strikken en glimmend papier, dat maakt het uitpakken nóg leuker.

Ga nu eens niet iets leuks zitten te doen, maar doe het eens anders... Wij hebben het volgende gepland: Er komen 10 personen op het feest... En ik als gastheer leg uit dat de eenheid het belangrijkste is waar het omdraait met de kerst... Dan maak ik een praatje en doe daar zo lang mogelijk over, ik krijg niet zo vaak de mogelijkheid te spreken in het openbaar... En dan zeg ik dat ik een opdracht heb om de eenheid te maken... Dan zet ik een CD op van een uur en dan moet de volgende opdracht af zijn voordat de cd klaar is... En dan moeten ze een puzzel van 1000 stukjes maken, en binnen één uur af... Kijk dan heb je al twee uur goed gevuld... Dat is toch iets ANDERS doen dan "leuk"... Zo doe ik dat altijd...

verbouwen is leuk om te doen en goed voor de relatie met je ouders; samen hun huis verbeteren.. Wij gaan onze zolder isoleren :)

Risken, Pictionary....., olliebollen, drankje erbij, heerlijk!!

Ga lekker overdag naar het openluchtmuseum in Arnhem (als je in de buurt woont) deze is 2e kerstdag open en helemaal in wintersfeer. Gezellig op het plein poffertjes eten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100