In welke periode worden de meeste kerstkaarten verzonden?

Ik worstel altijd met de vraag wanneer ik ze het beste kan versturen. Deze week (week na Sint) lijkt me nog wat vroeg, volgende week lijkt mij beter maar hoe staat het dan met de drukte bij TNT en loop ik niet het risico dat ze te laat komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn man werkt bij TNT en vandaag zullen de eerste kaarten al bezorgt gaan worden,die komen van de vroege vogels onder ons.Deze week komt het vanaf vandaag dus langzaam op gang en tegen het weekend en begin volgende week zal het allemaal erg hecties gaan worden.Vaak krijg je nog een paar dagen voor kerst(soms zelfs er na) een paar kaarten van de laate verstuurders onder ons,of de vergeten kaarten!!!!Echter ligt dit dan niet aan TNT maar gewoon te laat verstuurd of vergeten dan dus!!! Zelf stuur ik ze dit weekend op,zijn ze netjes op tijd ruim van te voren, Bij deze alvast fijne feestdagen een gelukkig en gezond 2010!!!

Voor de kerst. Toegevoegd na 56 seconden: In principe worden kerstkaarten als 48 uurs post behandeld. Ook in de week voor de kerst.

Ha, die Yvib; Om je kerstkaarten op tijd te laten bezorgen zou ik ze deze of volgende week op de bus doen. Gaat bij ons altijd goed.

Aankomend weekend komt het goed opgang en daarna zal het losbarsten. De TNT zet extra mankrachten in om te sorteren. En zo min mogelijk verlof gegeven dit is allemaal al ingepland. Als je ze het komend weekend op de bus doet zijn ze echt op tijd aangekomen.

Het beste is om ze nu te gaan voorbereiden (indien je dit nog niet hebt gedaan) en ze het komend weekend en de opvolgende week op de bus te gaan doen. Mocht je kaarten naar het buitenland willen sturen dan zou ik die deze week versturen. Je moet er rekening mee houden dat er steeds minder kaarten worden verstuurd. Dit is een trend die je ziet ontwikkelen en parallel loopt met de reguliere post welke ook steeds minder wordt. De mensen vinden het schijnbaar leuker om digitale kaartjes te versturen waarmee ze helaas het warme gevoel van een echt kaartje vergeten.

Ik verstuur mijn kerstkaarten altijd een week / anderhalve week voor kerst. Ze zijn tot nu toe altijd nog op tijd aangekomen. Ze zetten inderdaad ook extra mankracht in dus zal het wel geen weken duren voordat de kaarten aankomen ;)

minstens één week voor kerst, of twee weken voor internationale post.

Ik verstuur de kerstkaarten zodra ik de eerste heb gekregen.

Beter een week op voorhand dan een kerstkaart ontvangen in het nieuwe jaar. Het is alosf je de kaarsen aansteekt als het feest voorbij is. Dus ideaal is kerst minus drie werkdagen uit voorzorg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100