Waar kan ik in Amsterdam of omstreken een biologische soepkip kopen ?

Ik wil graag een (h)eerlijke kippensoep maken en wil daarvoor een blije soepkip gebruiken. Helaas ligt de dichtstbijzijnde bioboerderij die ik kan vinden nog voorbij Amersfoort, dus daarheen met de auto is weer zo in strijd met mijn goede bedoelingen. Iemand een tip? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

volgens mij is dit hier de enige: Siem van der Gragt 5.0 sterren4 reviews Categorie: Vers bereid eten [Bewerken] Elandsgracht 116 1016 VB Amsterdam Buurten: Centrum, Jordaan 020-6234387 siemvandergragt.nl Siem van der Gragt, Amsterdam, Noord-Holland Openingstijden: ma-vr 8:00 - 18:00 za 8:00 - 17:00

Bronnen:
http://nl.yelp.be/biz/siem-van-der-gragt-amsterdam
http://siemvandergragt.nl/

In Amsterdam natuurlijk bij de Ridammerhoeve in het Amsterdamse bos. Maar ook op elke dinsdag op de biomarkt in Amstelveen. Die zijn ook recht van de boerderij. Ridammerhoeve is aanrader, het is een geitenboerderij met veel pluimvee. Kijk wel uit, ik meen dat ze op woensdag gesloten zijn. Maar in het hele weekend en de andere werkdagen open. Je mag tussen de geiten lopen, voor kinderen is het ook top.

Ga langs bij de Marqt. http://www.marqt.com/ Dit is een biologische winkel die in steeds meer steden in Nederland opduikt. Hier verkopen ze 'Echt eten'. Alles is biologisch en uit de buurt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100