Wat is nou een goede hiphop muziek dvd voor in een winkel ?

Ik werk in een winkel waar wij mogelijkheid hebben om dvd'tjes af te spelen op een tv scherm. Wat zijn nou goede artiesten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

goede artiesten die hiphoppen of goede hiphop muziek? Btw 'Salah' is echt een geweldige hiphopper! In de film Step Up [3D] en Step Up 2 [3D] (is een dansfilm). Zit volgens mij ook veel hiphop. Wat je via youtube kan opzoeken. En misschien de muziek kan google ;). Succes

Notorious B.I.G. Biopic over het leven en de dood van de befaamde rapper Christopher Wallace, beter bekend als Notorious B.I.G. Opgroeiend in Brooklyn, had Christopher Wallace geen eenvoudige jeugd. Zijn vader verliet zijn moeder toen Wallace twee jaar oud was en op twaalfjarige leeftijd ging Christopher drugs verkopen. Toen hij op zeventienjarige leeftijd definitief met school stopte, draaide zijn leven alleen nog maar om criminaliteit en drugs. De muziek bleek uiteindelijk zijn redding, maar later ook zijn ondergang. Als 'Unsigned Hype' wist hij uit te groeien tot een van de grote namen in de hip-hop. Deze biopic volgt het veelbewogen leven van de zwaarlijvige rapper, die halverwege de jaren '90 betrokken raakte bij de vete tussen de Eastcoast en de Westcoast rappers. Biggie's grootste rivaal was Tupac Shakur, die net als hij het slachtoffer werd van een moordaanslag.

Bronnen:
Erg goeie film heb hem zelf gezien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100