Kost second life spelen geld of kun je dit ook gratis spelen?

lijkt mij wel eens grappig om te proberen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Second life kun je gratis spelen, hoewel het vaak een spel genoemd wordt is het meer een virtuele omgeving. Of je het leuk vindt ligt aan je eigen fantasie. Ik ben zelf nu 2 jaar dagelijks met second life bezig, heb hier nog geen geld aan uitgegeven maar ben wel bekend met de verschillende mogelijkheden die sl te bieden heeft. Een mogenlijkheid waar eigenlijk weinig over gesproken wordt is de mogelijkheid om kennis en ervaring over te dragen aan anderen over de hele wereld. Op second life zijn er bv mogenlijkheden om een fotoprogramma als Gimp onder de knie te krijgen, via voice talen te leren en vergaderingen te beleggen. Reacties als zou second life saai zijn komt naar mijn mening van mensen die de tijd niet hebben genomen de mogelijkheden van de virtuele werelden te onderzoeken. Als je er prijs op stelt zal ik je graag rondleiden in de virtuele wereld van second life.

kun je gratis spelen. Ik raad het alleen niet aan. Het is zo saai. Ik zou eerst wat reviews en videos bekijken voordat je gaat spelen. Toegevoegd na 30 minuten: Wil je het toch spelen kijk dan op http://www.secondlife.com Toegevoegd na 50 minuten: Ik weet niet of dat een demo was die ik speelde.

Alleen een simpele demo kun je gratis spelen, maar daar ben je echt zo klaar mee. Als je het écht leuk wil maken, moet je er helaas geld voor neertellen.

Het volledige spel is gratis, maar er zit een mogelijkheid in om 'eigenaar' te worden van een stukje grond of een eiland. Dit kost wel geld. Vervolgens kun je daar je eigen huis op bouwen. Sommige mensen maken huizen, bepaalde objecten of spellen (je kunt ook scripten) en verkopen dat vervolgens. Je moet wel een snelle internetverbinding hebben, anders duurt het een eeuwigheid voor alles geladen is. Ik heb het een tijdje terug even gespeeld, maar vond het zelf niet zo veel bijzonder. Maar een vriend van mij speel(de) het zeer veel en verdiende er soms ook een beetje geld mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100