Ik ben op zoek naar goede tv-series op DVD om de zomer door te komen..

Ik hou van series als CSI , The Unit en The Shield. Hier heb ik alle delen al (legaal) van in bezit. Welke series zijn nog meer echt de moeite waard om te zien en te kopen? Liefst series die al een tijd meelopen en waar veel seizoenen van te krijgen zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Flash Forward Traveler (is als het goed is al compleet) Ghost Whisperer Criminal Minds Numb3rs Orang Utan Island (na de 1e afl. spannend) Vampire Diaries (seizoen 2 komt uit eind 2010) Avatar: The last airbender (3 seizoenen) Doctor Phill Dit zijn allemaal Engelstalige series Of, Final Fantasy VII: Advent Children COMPLETE (nieuwe versie, bluray + meer verhaal) Is in het Japans.

je houd van Misdaad en actie? Dexter is dan ideaal voor jou! vier seizoenen super kwaliteits afleveringen, persoonlijk was ik er helemaal verslaafd aan. Heb in een no-time alle afleveringen gezien. Toegevoegd na 5 minuten: Lost schijnt ook zeer verslavend te zijn

24 is ook superspannend. Al 8 seizoenen inmiddels. En Prison break is ook een aanrader.

Dan ga je Flashforward zeker leuk vinden! Geweldige serie die nog maar net uit is op tv maar met gemak te downloaden is. Toegevoegd na 29 seconden: House Ghost Whisperer Criminal Minds zijn ook leuke series

Hallo, Zelf ben ik helemaal verslaafd aan de serie 24, Elk seizoen van 24 duurt 24 uur, en is een periode uit het leven van agent Jack Bauer. Ik heb ze gezien via http://thepiratebay.org/ Echt een aanrader. Laat je wat weten als je het gaat volgens? als je deze link beneden kopieerd dan kan je een kort filmpje zien. Suc6 Anja http://www.youtube.com/watch?v=kUQmzQ90jFI&feature=player_embedded Toegevoegd na 2 minuten: Jack Bauer wordt gespeeld door (Kiefer Sutherland)

Breaking Bad, zijn nu 3 seizoen van, is geweldig, check alleen de pilot van seizoen 1, aflevering 1 dus, en je weet gelijk of je het wat vind of niet!

The Sopranos Oz

Nip Tuck gegarandeerd dat je op het puntje van je terras zit

Las Vegas

NCIS Ook erg leuk, vind ik. Toegevoegd na 1 minuut: Of Law and Order, special victims unit.

House (al is dat niet echt een misdaadserie maar wel de moeite waard om te volgen/zien) Bones is ook de moeite waard (vind ik tenminste)

Californication Scrubs Psych

The Wire. Er zijn al vijf seizoenen, en ik was er helemaal weg van..

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Wire

south park (: Nee hoor, - Bones - Lost fijne zomer !