Ik geef zaterdag een feest. Welke muziek MOET ik hebben en ideeën voor lekkere kleine hapjes?

hapjes liefst ook makkelijk klaar te maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De muziek hangt af waar je zelf van houdt, of die van je vrienden en vriendinnen. Kaas Snij verschillende soorten kaas in hapklare brokken en serveer met prikkers. Gebruik bijvoorbeeld jonge kaas en komijnenkaas. Ook lekker in combinatie met augurken of zilveruitjes. Ook een lekkere combinatie is kaas met gember, en kaas met ananas. Vleeswaren Snij verschillende soorten dikke plakken vlees in hapklare brokken en serveer met prikkers. Of rol dunne plakjes vleeswaren op en zet ze vast met een prikker. Gebruik bijvoorbeeld cervelaatworst en boterhamworst. Ook lekker in combinatie met augurken of zilveruitjes. Sandwiches Maak diverse sandwiches en snij deze in hapklare driehoekjes. Prik voor het gemak in iedere driehoek een prikkertje. Koud vlees Serveer verschillende soorten koud vlees, zoals drumsticks of gehaktballetjes. Eventueel met passende sausjes erbij. Toastjes met kaas Serveer verschillende soorten toastjes met 2 à 3 (Franse) kaassoorten. Toastjes met salades Serveer verschillende soorten toastjes met 2 à 3 salades, bijvoorbeeld een tonijnsalade, kipsalade of een eiersalade. Chips met dipsausjes Serveer verschillende soorten chips met kommetjes dipsaus erbij. Gebruik kant-en-klare of zelfgemaakte dipsausjes. Mini-pizza’s Snij een grote pizza in stukken of maak zelf kleine ronde pizzaatjes. Wraps zijn ook altijd erg lekker met bijvoorbeeld zalm en kruidenkaas. Quiche vindt iedereen bijna lekker, zowel warm als koud. Alvast een heel leuk feest zaterdag !!

muziek: gewoon waar jij van houd. Hapjes: chips, nootjes, toastjes, kaasjes, worstjes. En natuurlijk taart

Je bent zeventien dus neem ik aan dat er veel jongeren zullen komen. Voor muziek zou ik gewoon lekkere top 40 muziek nemen. Maar dat ligt er ook weer aan of er gedanst gaat worden en of je het in je huiskamer doet of in een zaal. Voor hapjes MOET je gewoon hebben: Chips, borrelnootjes, stukjes oude kaas, lekkere frituurhapjes (bitterballen, frikandellen). Voor de mensen die aan de lijn doen; stukjes rauwkost (wortel, paprika, komkommer) met een dipsausje. Wat ook lekker is om van die gekruide kippenvleugeltjes te nemen die je makkelijk kan opwarmen in de oven of magnetron. Succes!

Hapjes: minipizza's, garnaalkroketjes en bitterballen etc. Verder krabkoekjes, toastjes met een lekkere zelfgemaakte salade en gevulde tomaatjes. Wil je nog meer ideeën?? Toegevoegd na 3 minuten: Muziek: In de categorie Jazz is Lounge zeer geschikt voor feestjes, perfect als achtergrond muziek. En easy listening natuurlijk (spreekt vanzelf). Qua Easy Listening kun je gewoon skyradio opzetten.

Plakjes leverworst, chorizo en snijworst hoef je alleen te snijden. Blokjes kaas ook. Verder zet je van die kuipjes tonijnsalade, eiersalade, filet americain enzo neer. Doosjes toast erbij en laat iedereen het lekker zelf klaarmaken. Doe hetzelfde met stokbrood en kruiden- of knoflookboter. Snijplank en mes erbij en iedereen kan zichzelf bedienen. Ook een schaal met vlees- of aardappelsalade waar men naar behoeven uit kan scheppen is mooi makkelijk. Veel plezier op je feest; het wordt vast leuk met dat mooie weer van nu.

Lekker hapje= augurk met boterham worst, gevuld ei, rest is al genoemd geloof ik..

justin bieber?

Toastjes ,makreel naturel gefileerd en deze mixen met divers sausjes,is erg lekker. Muziek,kan alleen maar Justin Bieber zijn!

Een paar leuke hitzone's gaan er altijd in, download via iTunes een paar leuke podcasts van Tiesto of zo lekker continu doorstampen! Kijk eens op de site van Radio 538 of Veronica.

Een ideetje voor zomerse sfeer: Muziek van Manu Chao en als hapje tortillachips met verschillende (zelfgemaakte) salsas, en eitjes gevuld met guacamole.

muziek van acda en de munnik en de dijk hapjes stukjes worst en kaas en kleine pizza's

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100