Welk reality format zou jij John de Mol adviseren?

John is druk bezig met het zoeken naar een nieuw format.
Zijn meest recente experimenten waren niet zo succesvol. Weet jij een leuk format of denk je dat we reality moe zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wie wordt de nieuwe John de Mol lijkt me een goeie

Kijken hoe snel hij zijn eigen tent failliet kan gaan. Dat lijkt me leuke tv. Gegarandeerd een happy end.

Zijn er nog niet genoeg van dan? Hij kan beter een leuke serie of zo bedenken

Hij kan beter stoppen. Alles wat hij verzint de laatste tijd slaat nergens op.

geen flauw idee, ik kijk al ruim 10 jaar geen tv meer. het aanbod is zo miserabel en doorspekt met reclame daar ga je toch geen tijd in steken. Wat John betreft; Maak programma's met diepgang, het zal even wennen zijn voor het publiek, maar uiteindelijk zal iedereen er beter van worden. Andere optie is ga lekker rentenieren. mocht je toch een reality programma willen maken; zet een kamera in een hondenkennel en zend dat uit, zal vergelijkbaar zijn met de gouden kooi.

Iedereen , behalve waar de inertiewet van toepassing op is in hun denkpatroon, is relaity tv beu. Wat brengt dit de mens bij? Leedvermaak, zucht naar sensatie, goedkoop voyeurisme, een soort ziekelijke vorm van tijdverdrijf. Mens :sport, loop, denk, speel, lees, discussier, reis, bouw, werk, vrij ,bid, wandel, mediteer, geniet ; doe dit alles maar stop met reality.

Als ik hem was zou ik een site beginnen waarbij mensen vragen kunnen stellen welke ander mensen dan kunnen beantwoorden en kunnen kijken wat voor rare antwoorden andere mensen geven.. Ik denk wel dat dat een succes zou worden.

'T heeft mij nooit zoveel geboeid... Wat denk ik wel goed zou zijn voor 't gemiddelde niveau van wetenschappelijke kennis van de kijker, zou 't met de camera volgen van James Randi (http://nl.wikipedia.org/wiki/James_Randi) zijn. Momenteel gelooft een zeer groot deel van de mensen in sprookjes zoals astrologie. Maar mensen laten zich graag neppen, dus zou 't waarschijnlijk niet echt populair worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100