Wat was een conspiracy theorie en is later waarheid gebleken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat de aarde rond was.

Dat de CIA achter de dood van J.F. Kennedy zat.

De opwarming van de aarde lijkt steeds meer een hoax te zijn.

Dat Wouter Bos en De Nederlandse Bank doelbewust de DSB de nek hebben omgedraaid.

De man op de maan

De man van Olivia Newton John => Patrick McDermott, verdween op mysterieuze wijze tijdens een vistrip. Hij heeft zijn dood gefaked en is later springlevend teruggevonden in Mexico..

Een complottheorie of samenzweringstheorie is een theorie die buiten de gangbare hypothese voor de verklaring van een waarneming treedt, en in plaats daarvan stelt dat de waarneming een gevolg is van manipulaties door twee of meer mensen, geheime diensten, of andere samenspanningen. "Het wordt wel beschoud door bastion van de waarheid" http://nl.wikipedia.org/wiki/Bastion

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie

Een halve? De crash bij Roswell in 1947. De overheid beweerde dat het een weerballon was die daar neerstortte, de rest (nouja...) van Amerika riep dat dat een leugen was: het was een UFO geweest. er lagen daar ook materialen die nooit van een weerballon konden zijn geweest. Die ruzie werd vijftig jaar volgehouden en liep steeds hoger op. Onlangs zijn dat dossier vrijgegeven en het bleek inderdaad een leugen te zijn geweest. Geen weerballon. Ook geen UFO, maar wel een nieuw top-secret apparaat om de Russen te bespioneren.

De aanwezigheid en het bestaan van kernbommen, atheisme, homoseksualiteit, vele natuurkundige theorieen > er zijn veel dingen die mensen gewoon weigeren te accepteren omdat ze zo ongeloofwaardig en vergezocht lijken, die toch door een groep mensen al is aangenomen.

De val van Allende in Chili.Volledig georkestreerd door de Amerikanen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100