Hoe kan het dat Lowlands veel eerder is uitverkocht dan 5 jaar geleden?

ik ben 7 jaar geleden voor het eerst naar Lowlands (of voor de volledigheid: A campingflight to Lowlands paradise) Toen waren de kaartjes volgens mij niet eens uitverkocht.

Afgelopen jaren is het zo dat je echt snel moet zijn, anders zijn de kaartjes compleet uitverkocht.

Nou reken maar dat ik op 21 februari in de rij sta om een kaartje te kopen!

Maar ik vraag me dus af waar die run ineens vandaan komt.

Toegevoegd na 1 minuut:
De line-up was jaren geleden veeeel en veel beter dan dat het de afgelopen 2 jaar was.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat Lowlands verslavend werkt en er elk jaar weer opnieuw een heleboel mensen voor het eerst op Lowlands komen. Deze mensen willen bijna allemaal elk jaar terug komen en zo wordt de LL familie steeds groter! Op Lowlands lopen veel verschillende leeftijden. 15 en 45 jarigen zijn geen uitzondering. Die van 15 zijn 'nieuw', die van 45 kunnen misschien de afgelopen 10 jaar wel standaard zijn gegaan. Daarom worden Lowlands kaarten steeds populairder en zullen ze ook sneller uitverkocht raken. Die 'vroege vogel korting' zal trouwens ook niet meehelpen om de verkooptijd uit te rekken. Voor 10 euro minder een paar weken eerder je kaartje kopen.. waarom zou je dat laten? Ik ga dit jaar voor de 5e keer, maar merk helaas wel dat het de laatste 2 jaar irritant druk wordt op sommige plekken. Dat is dan weer het nadeel.. ze laten gewoon meer mensen toe, want ja.. de mensen komen toch wel en zo kan de organisatie weer meer geld innen. Maar desondanks.. ontzettend veel plezier op Lowlands dit jaar. Leuk dat je weer terug gaat na 7 jaar! Toegevoegd na 2 minuten: Trouwens.. ik verwacht niet dat het binnen een maand zal uitverkopen hoor. Dus mocht je onverhoopt de 21e geen kaarten kunnen kopen.. geen paniek haha ;-)

Omdat dit soort concerten ontzettent in trek zijn doordat er de laatste jaren er veel goede bands spelen en als je afzonderlijk naar die bands wil gaan je heel veel geld kwijt zou zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100