Hoe heet het spel dat een soort maffia is maar niet online?

Bij 'Wie is De Mol' gingen ze een soort spelletjes spelen en moest je erachter komen wie de mol was. Ik hoorde van iemand dat dit op een ander spelletje lijkt. Een soort maffia spel ofzo... Iedereen krijgt een kaartje en daar staat je rol op. Een de maffia volgens mij moet volgens mij de andere kandidaten uitschakelen. Ik weet het niet precies. Kan iemand mij helpen hoe dit spel heet en hoe ik er aan kan komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat moet het spel weerwolven zijn geweest. Toegevoegd na 2 minuten: http://www.bol.com/nl/p/weerwolven/1004004000008436/ Toegevoegd na 2 minuten: Spel ligt ook gewoon bij de intertoys en bartsmit.

Het heet weerwolven, te kopen op online winkels zoals bol.com

Het spel heet volgensmij "Weerwolven van Wakkerdan" of "Weerwolven van Wakkerdam" Het spel is echt hartstikke leuk!! Mijn vriendin heeft het en we spelen het altijd in het donker! Je hebt bij het spel ook nog meerdere rollen dan Weerwolf (de Mol) en Burgers (kandidaten) zoals het zienende meisje (die mag stiekem kijken) de jager (als hij/zij dood gaat mag hij iemand anders meenemen, eigenlijk dus doodschieten) de heks (als de weerwolven iemand gedood hebben mag de heks kiezen of ze hem een tovermiddel geeft, dat hij/zij blijft leven of dat degene gewoon dood gaat) Je hebt nog wel meer van zulke rollen. Je kan het spel ook nog uitbreiden door er witte wolven erbij te doen, dan moeten volgensmij de witte wolven tegen de zwarte wolven! Voor meer info kan je me altijd een privé bericht sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100