Weet iemand een geluidseffect waar je een doffe klap hoort?

Ik ben met mijn vriend een filmpje aan het maken, en daar stoot ik mijn hoofd, dat ziet er best grappig uit, maar het zou nog leuker zijn als ik zo'n geluidseffect heb!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met magix music maker kun je geluiden opnemen en vervormen :) Schop een bal zo hoog als je kan die vervolgens op het dak van je vader zijn auto terecht komt. Eerst hoor je de doffe klap van de bal op het dak, dan hoor je een doffe klap van de voordeur en dan kan je vriend nog een paar doffe klappen filmen die jij van je pa krijgt :p Dat is een grapje natuurlijk, maar als je wil heb ik nog een hele lijst met doffe klappen voor je. Succes ;)

Je zou het geluid na kunnen doen, door een stomp op een kussen te geven, dat geeft ook een doffe klap.

Het laten vallen van een lege container zoals de groencontainer papiercontainer of gewoon de vuilcontainer niet te groot zeker weten een ferme doffe klap.

Neem Magix Video deluxe om je filmpje mee te bewerken, daar zit een hele soundpool bij waar je genoeg mee kunt doen. Hartstikke grappig, en zowel voor de beginner als de gevorderde gebruiker handig! In de link wat meer info over t programma.

Bronnen:
http://www.magix.com/nl/green-screen/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100