Wie heeft tips voor een DVD-box serie voor een vriendin (z ie uitleg)?

Ik wil een vriendin van mij, die nu ziek thuis is en veel tijd heeft om tv te kijken, een dvd-box serie cadeau geven. Ze houdt erg van series als Grey's Anatomy, Brothers and Sisters, Gooise Vrouwen, e.d. en heeft veel daarvan al gezien.
Maar ook van series als Oud Geld, Pleidooi en Vuurzee.
Wie heeft tips voor vergelijkbare series die op DVD te koop zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

heey.. ik snap het helemaal.. ik ben zelf ook een goed jaar lang ziek geweest.. en ik heb alle series gekeken die ik had. Het makkelijkst om te kopen is een monsterbox. daar zitten vaak alle seizoenen van een bepaalde serie in. maar dat is wel wat prijzig. bol.com is een uitstekende site omdat op te zoeken.. op de rtl shop en sbsshop vind je vaak series die door die zenders worden uitgezonden.. misschien vind je daar wel wat goedkopere tussen staan. ik heb gekeken; charmed gossip girl prison break friends dexter sopranos evelien grey's anatomy desperate housewives en nog vele anderen.. boxen zijn wel duur.. misschien op marktplaats, kun je er meerdere voor weinig geld kopen..

Misschien is "De co-assistent" een leuke serie voor haar?

Dawson Creek (1) of Gilmore Girls (2). Desperate Housewives (3) is ook leuk om te kijken. Zelf heb ik ook alle seizoenen van de series Las Vegas (4), wel een leuke en makkelijke serie om te kijken! Toegevoegd na 2 minuten: En dan vergeet ik nog "The OC" (http://nl.wikipedia.org/wiki/The_OC)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Dawsons_Creek
http://nl.wikipedia.org/wiki/Desperate_Housewives
http://nl.wikipedia.org/wiki/Gilmore_Girls
http://nl.wikipedia.org/wiki/Las_Vegas_%28...

Friends House McLeods Daughters

Kijk eens op bol.com of Free Record Shop, wat zij aan dvd-boxen in de aanbieding hebben, in deze kadootjes-tijd.... Ik ben zelf een enorme fan van Mcleod's Daughters, maar ik 'heb' iets met zowel Australië als leven op een boerderij...

zwarte sneeuw. Hele spannende serie waarin een jonge vrouw nadat haar vader in een coma raakt, verstrikt raakt in zijn geheime leven. Nederlandse serie waar erg goed in geacteerd wordt.

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/dvd/zwarte-sneeuw/...

Weet niet hoe oud je vriendin is, maar ik ben zelf van de generatie "Het kleine huis op de prairie" Toen ik vanwege een operatie aan mn rug thuis zat, heb ik veel kijkplezier beleefd met de DVD's van de serie.

Sex and the city box James Herriot, The office, friends, Monarch of the glen, Evelien.

Prison Break!

Het is niet helemaal hetzelfde genre, maar ik ben hier laatst een heel weekend 'onder gedoken' met de serie Roots. En ook Sil de Strandjutter vond ik heerlijk om te kijken.

Friends, Desperate housewifes, Will & Grace's, Absolutely faboulas,ER Being Erica, Ugly betty...Allemaal leuke!

Ha, die Iris09; Wij waren altijd erg verknocht aan de Engelse serie 'Cold Feet': (veel) humor, drama en ook nog eens goed acteerwerk.

Mr. Bean, a.k.a. rowan atkinson

Lost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100