Wat voor muziek is meer geschikt in de ochtend/middag/avond?

Heb gemerkt dat het een belangrijke invloed heeft op de rest van mijn dag; misschien luister ik ook wel naar gecompliceerde muziek [Gorillaz, Beatles, Bowerbirds, Sara Vaughn, The Band, Patrick Watson, Delius, Debussy, Spinvis, Frank Zappa, Radiohead, Eels, Jamiroquai, The Police, Arctic Monkeys, Beach Boys, Radiohead, Beethoven, Focus, Chopin, David Bowie, Muse, James Brown, Earth Wind & Fire, Tom Waits, Robert Wyatt, Rage Against The Machine, Queen, Goudsmit, Meatloaf, etc]. (kon het niet laten om deze lijst er bij te zetten omdat k het gevoel heb dat ik een uitzondering ben qua muzieksmaak; misschien is dat ook van invloed)

Maar de algemene vraag is: wat maakt goede ochtend-/middag-/avondmuziek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

´s Ochtends graag jazz of blues- om wakker te worden. 's Middags luister ik wat springender, het liefst rock n roll. 's Avonds ben heb ik mijn drukste periode van de dag, dus dat is dan soms funk, soms rock n roll, alles wat springerig is. Laat in de avond sluit ik dan weer af met blues of jazz, of een Erik Satie.

Ik heb niet zo'n dagritme wat betreft muziek. Het ligt meer aan mijn gemoedstoestand. Soms heb ik 's ochtends zin in slow-house muziek dan weer aan folk of merengue dan weer aan trance. Als ik niet kan slapen luister ik vaak Manu Caho, waarbij ik Minha Galera echt een heerlijk nummer vind om mee te gaan slapen (http://www.youtube.com/watch?v=0so9zbIkOxw). Ook Sigur Ros vind ik heel fijn om naar te luisteren (http://www.youtube.com/watch?v=QFOvdSCOfpk).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100