Waar kan ik luisterverhalen voor volwassenen vinden die ongeveer een half uur tot een uur duren?

Ik ben op zoek naar luisterverhalen, maar veel verhalen/boeken die ik vind duren vele uren. Wat zijn verhalen die minder lang duren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien vindt je wel wat op JW.ORG http://www.jw.org/index.html?option=QrYQlVlYRQsNZN

In de bibliotheek kun je luisterboeken lenen. Je hoeft dan alleen maar te kijken naar de luisterboeken die op 1 of twee CD's staan, dat is ongeveer de lengte die jij zoekt.

Ik heb deze vraag al eens beantwoord, maar nog maar eens: www.aangepastlezen.nl , je kunt op de site zoeken, of naar ze bellen, er zijn ook tijdschriften, dus daar staan korte artikelen in.

http://www.hhhluisterverhalen.nl/ Kijk eens op deze site. Het zijn vooral verhalen die kort zijn en verteld door Hans Böhm. Helaas staan er nog geen online luisterverhalen gratis te beluisteren op internet ;) Toegevoegd na 8 minuten: Via deze stichting; "HHH luisterverhalen" zijn ook CD's met luisterverhalen (ingesproken door Hans Böhm) verkrijgbaar voor weinig geld. Het zijn geen lange verhalen en zijn stem klinkt wel erg prettig! Je kunt ook op de site een luisterfragment beluisteren.

Je kan ze online bestellen. 123luisterboek.be heeft de meest uitgebreide catalogus. Je kan van elk luisterboek de cd bestellen, maar sommige van de boeken kan je ook downloaden. Toegevoegd na 57 seconden: http://www.123luisterboek.be/

Kijk op de site: radioboeken.eu Verhalen van ca.30 minuten gratis te downloaden. Succes ! M.Jose

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100