Als je via marktplaats 2dehands tickets voor theater wilt kopen, hoe kan je jezelf de meeste zekerheid garanderen dat het niet nep is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet op laten sturen maar erheen gaan dan kan je ze bekijken

De meeste zekerheid? Ik denk het vertrouwen in de mensen, want je kunt het nooit zeker weten. Je kunt natuurlijk kijken of deze persoon vaker kaartjes heeft aangeboden en dergelijke. Ik vind het altijd een risico om zo kaartjes te kopen, maar vaak kun je inderdaad niet anders.

Kijken naar jaren actief op marktplaats en bij zijn andere advertenties kijken. En zoals gezegd ophalen.

2e hands tickets bestaan niet. Wel doorverkoop van tickets. Steeds meer theaters en podia ageren daar tegen omdat tickets vaak met woekerwinsten worden doorverkocht. Als consument wil je gewoon een faire prijs betalen. Koop dus alleen direct bij de theaters of podia en nooit bij allerlei wederverkopers en op marktplaats. bespaar je de ellende.

Kijk eerst even hoelang de verkoper actief is op marktplaats < een maand zegt eigenlijk al genoeg. Verder gewoon beginnen te mailen met de verkoper, vervolgens zal hij z'n rekeningnummer opgeven waar je het geld naar over kan maken. Ga vervolgens naar www.opgelichtopinternet.nl en vul het rekeningnummer in de zoekbox in. Wordt er hier niets gevonden dan is het meestal wel te vertrouwen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100