Als er ineens stroomstoring komt bij bijvoorbeeld het Luxor Theater in Rotterdam, wat doen ze dan?

Ik vraag het me al een tijdje af...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze zullen waarschijnlijk eerst even afwachten of het iets is dat snel opgelost kan worden, zo niet, dan zullen ze de bezoekers naar huis sturen en hen de voorstelling vergoeden of kaarten geven voor een nieuwe datum. Toevallig is dit net van de week gebeurt bij een voorstelling van het Nederlands Dans Theater: "Door een stroomstoring in het centrum van Den Haag is gisteravond een dansvoorstelling van het Nederlands Dans Theater onderbroken. Alle aanwezigen hebben het Lucent Danstheater veilig verlaten. Het Nederlands Dans Theater verzorgt een alternatief ter compensatie. De bezoekers worden persoonlijk op de hoogte gesteld van deze compensatieregeling." http://www.ldt.nl/actueel/81/Stroomstoring_onderbreekt_voorstelling_Nederlands_Dans_Theater/

Ik denk dat ze daar noodstroomvoorzieningen hebben zoals een ups, zodat ze niet zonder stroom komen te zitten bij stroomuitval en dergelijke.

Vaak hebben grote bedrijven, instellingen, ziekenhuizen een grote generator om een tijdelijke stroomstoring door te komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100