Wat is de meest objectieve krant van Nederland?

Toegevoegd na 33 minuten:
Als je een top drie moet maken van NRC, Volkskrant en Trouw?

Weet jij het antwoord?

/2500

De staatscourant.....?

Het 'Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden'. Deze is objectiever dan de Staatscourant. Hierin staan naast de officiële meldingen ook advertenties en andere geschreven stukken (dus niet objectief). Het "staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden" bevat enkel en alleen offiële meldingen zonder redactioneel commentaar.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Staatsblad_va...

Volgens mij hebben alle kranten wel een mate van subjectiviteit! Kranten worden veel gesponsord en over grote adverteerders gaan ze echt niet een kwaad woord schrijven als dat betekent dat ze een grote sponsor kwijt raken. Lezers moeten objectief trachten te blijven. Het hier al genoemde voorbeeld van de Staatskrant is dan voor mij ook het best mogelijke antwoord. Puur feiten. Toegevoegd na 44 minuten: Na je toevoeging: je geeft zelf het antwoord al. In die volgorde.

Van subjectiever naar objectiever: Volkskrant, NRC, Trouw. De Trouw is wel de ‘braafste’ van de drie en heeft respect voor religie erg hoog in het vaandel staan. Alle religie, wel te verstaan. Er staat ook nooit ‘relnieuws’ in. Een krant die je rustig naast je ontbijtbordje legt zonder braakneigingen te krijgen.

Telegraaf.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100