Waarom krijgen we steeds maar weer aankondigingen tijdens een film of andere programma's ?

Je weet wel, ben je film aan het kijken, staat er ineens in het scherm 'over 3 dagen popstars' (bijvoorbeeld)

Of dat we achterlijk zijn ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je naar een commerciele zender kijkt, is het net of je een website voor je neus hebt. Het staat bol van de reclame, wat je ook aanklikt, reclame, reclame, reclame. Zelfs tijdens de stukjes programma die ze tussen de reclame uitzenden, krijgen ze het nog voorelkaar om kijkers lastig te vallen met reclame voor eigen zender. Natuurlijk omdat ze kijkers vast willen houden en willen laten terugkeren. En ze hebben vrijspel want het mag allemaal en veel mensen vinden de bagger die ze uitzenden prachtig en vinden al die aankondigingen van hun favoriete programma's niet erg... Maar het zou verboden moeten worden.

Om kijkcijfers proberen te verhogen.

Omdat tijdens de programma`s alle mensen kijken en het valt wel op. ze willen dat iedereen weet dat dat programma er op komt.

Zij willen dat je niet vergeet dat dat op tv komt, omdat ze dan meer kijkers hebben. En als ze meer kijkers hebben naar hun programma en hun reclames krijgen zij meer betaald door adverteerders. Die zenders zijn commercieel en hebben als hoofddoel geld verdienen.

Omdat veel mensen vanwege noodzakelijke bezuinigingen de televisie gids opgezegd hebben.

Het is allen te zien op commerciele zenders. Deze zenders zijn afhankelijk van reclame inkomsten. Hoe meer kijkers er naar een programma kijken hoe duurder ze de reclame seconde kunnen verkopen. Dus als ze overal aankondigingen (hoe irritant dan ook) hoe meer kijkers en dus meer reclame inkomsten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100