Waarom gaat Peter.R.de Vries niet uitzoeken of Joran v.der Sloot wel echt schuldig is aan de moord op Stefanie Flores?

Toegevoegd na 1 minuut:
De zogenaamde bewijzen liggen er (mijns bescheiden inziens)wel te dik bovenop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Peter R. zal denken, wie het laatst lacht..Joran en hij zijn niet bepaald vrienden. De hele zaak is aan alle kanten triest te noemen.

Omdat hij journalist is en geen detective. De taak van de recherche wellicht, maar niet van journalisten om misdaden uit te zoeken.

Ha, die Mayflower; Omdat De Vries een groter belang hecht aan kijkcijfers dan aan waarheidsvinding. Hij is immers TV-maker en geen pliesieman.

peter r heeft zijn award al binnen ,voor een Zaak die niet eens is opgelost . ik vind de zaak flores een beetje te makkelijk ik denk niet dat joran zo stom is om iemand in een hotelkamer,die ook nog eens op zijn naam stond, dood achter te laten terwijl hij weet dat de f.b.i. hem schaduwde voor de oplichting van holloway's moeder. de tijden van de bewakingscamera's wijken enorm af en als klap op de vuurpijl zegt flores haar vader dat hij haar een dag geleden 1000 dollar gaf voor een laptop te kopen ,maar ze stond al 3 dagen als vermist te boek . laten ze daar eens even achteraan gaan. peter r wet meer dan wij en mag zich er niet mee bemoeien van de f.b.i. .

Daar is geen eer voor hem aan te behalen. Dat J vd S die moord gepleegd heeft, staat voor de hele wereld ( behalve misschien een aantal betrokken familieleden of juridisch pietluttige betwetertjes) wel zo ongeveer als een paal boven water. Met Peru als land van oordeel en regeling, is er geen Peter R nodig.

Peter R. de Vries is vooral mediageil. Natuurlijk kun je allerlei complottheorieën loslaten op dit geval. Maar ik denk dat er voor de Vries geen eer aan te behalen is, anders had hij al lang iets gedaan.

Het is een hot-item. Dus het trekt met hele grote zekerheid de kijkcijfers. Zeker omdat hij eerder exclusieve items heeft uitgezonden. Dus voor de kijkcijfers, en dat betekend voor hem heel veel geld verdienen.

Waarschijnlijk wil hij ook minder bekende zaken (die minstens zo belangrijk zijn) oplossen. Ik weet niet of het eerlijk is om Peter af te schilderen als een mediageile journalist want hij heeft wel veel mensen geholpen. Je kunt het toch nooit iedereen naar zijn zin maken dus ja.. Bovendien doet hij gewoon z'n werk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100