Wie kent de britse b serie (kostuumdrama) Captain John Ross?? werd begin jaren 80 uitgezonden. Heb alles geprobeerd maar de serie is onvindbaar?HELP

Heeft toen der tijd wel in de tvgids gestaan en werd door de tros of kro of ncrv uitgezonden. Ik zou graag de naam van de acteur die captain john ross speelt weten. Maar is een spelt in de hooiberg! Wie heeft tips die mij maar het antwoord kan leiden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het gaat om de serie: John Ross, An African Adventure Dan is de acteur: Darryl Robertson. Toegevoegd na 35 minuten: En dan nog een andere poging. Want als ik je vraag bij Libelle nog eens goed bekijk, kan het de eerste link die ik gaf nooit zijn. (Maar voor het geval dat, laat ik het even staan) Kan het om de serie Poldark gaan? De beschrijving die je geeft: "De serie werd uitgezonden door de NCRV of de KRO omstreeks 1984 misschien later. Een aantal seizoenen heeft dit kostuumdrama gespeeld. Het was een Britse B-serie. Captain Ross kreeg een 16-jarig dienstmeisje in huis, die hij zwanger maakte. Uiteindelijk ging hij met haar trouwen en trouwde ver beneden zijn stand." Komt wel heel erg met die serie overeen: Demelza, taken in as a maid by Ross, falls in love with him but learns that Ross still loves Elizabeth. She seduces him and becomes pregnant, running away because she knows that he isn't likely to want the child. Ross decides to marry Demelza because she is pregnant. Van een NL fansite: De VARA heeft de serie uitgezonden van 24 mei tot en met 6 september 1982. Ik weet dat de hoofdpersoon uit deze film geen "John" heet maar wel Captain Ross Poldark. Ik heb de links van de episode beschrijving bijgevoegd, en ook van de NL fansite. Als dit het ook niet is....moeilijk hoor. Toegevoegd na 36 minuten: Oh, en de naam van de acteur zou dan: Robin Ellis zijn.

Bronnen:
http://www.bbcamericashop.com/dvd/poldark-...
http://www.themoviedb.org/movie/63503-john...
http://zaxxon58.home.xs4all.nl/index.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100