Waar zijn Merel en Wouter gebleven?

Je weet wel: van de LOI. "Nee, de Leidse Onderwijs Instellingen".

Weet jij het antwoord?

/2500

Een cursus Recht aan het doen om hun scheiding te regelen. Persoonlijk kan ik niet zeggen dat ik ze echt mis.

Merel heeft Wouter *******, toen hij voor de zoveelste keer gezakt was voor die goedkope LOI opleiding... Ik heb zelf die ******** maar gemaakt, omdat ik anders problemen zou krijgen met een moderator...

Hopelijk voorgoed begraven :-) Ik denk dat ze aan een nieuw concept toe waren bij de LOI en ik ben er persoonlijk heel erg blij mee dat ze pleite zijn gegaan..

Merel heeft succesvol carrière gemaakt in de ICT wereld en Wouter is aan lagerwal geraakt. Je ziet hem soms op het station in Leiden vragen om euro's zogenaamd om een LOI studie te betalen.

Op een gegeven moment werkt het niet meer en gaan ze op iets anders over. Ik vond het sowieso vreselijk maar ja, je weet op een gegeven moment wel dat het over LOI gaat en dat is de bedoeling natuurlijk

Ergens waar ik had gehoopt dat die muts van de Postbank (ING) naartoe zou gaan

merel is een derde rangs hoertje geworden en wouter gaat elke dag (nacht) naar de wallen, zo zien ze elkaar tenminste nog tussen de zelfmoordpogingen door. Toegevoegd op 23-04-2009 16:28:39 die kinderen hebben trouwens eindelijk normale ouders gevonden.

Was net blij niets meer van ze te horen, kom jij weer met een vraag over die ballo's!

Ze zijn afgedankt door de LOI en werken nu achter de afvalwagen. Ook leuk.

Wouter zit nog steeds vast in de lift, terwijl Merel zich omhoog wipt richting directeursstoel.

Op staande voet ontslagen, toen de directie van de LOI die man tegen kwam die in de huidige reclame speelt. Voor wie 'm nog niet kent: man gaat samen met zijn vrouw, dochter en zoon eten bij de Italiaan. De bediening begint onderling (in het italiaans) de vrouw en haar dochter te "bespreken". De vader van de familie heeft blijkbaar een cursus italiaans gevolgd en maakt dit de heren op een heerlijke manier overduidelijk. :-) Je moet hem zelf gezien hebben.

hahaha merel is ondertussen medewerker bij man bijt hond, waar zij in ons kent ons speelt. wouter hebben ze los gelaten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100