Zijn er ook minder succesvolle "even Apeldoorn bellen" reclames geweest?

Persoonlijke vind ik die voor Koninginnedag weer erg geslaagd, maar zijn er ook camagnes geweest die moesten stoppen wegens klachten, of omdat mensen hem niet grappig vonden ofzo..?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er was er 1 van een trucker die steeds verkeer tegen kwam dat de bocht doorkwam op de verkeerde helft. Steeds schrok hij zich rot en kon een aanrijding net voorkomen. Aan het eind zie je de camera stilstaan en de truck langsrijden naast het restaurant achter de truck staat een rode telefooncel Vedrer niks. is 1 keer op TV geweest. veel mensen snapte hem niet

In 1986 startte Centraal Beheer Achmea de bekende reclamecampagne 'Even Apeldoorn bellen'. De bedoeling van de campagne was het imago van Centraal Beheer Achmea als een open, sympathieke en betrouwbare verzekeraar te versterken. 'Even Apeldoorn bellen' is nog altijd een groot succes. De commercials, die absurde 'schadegevallen' laten zien, zijn nationaal en internationaal bekroond. Omdat Centraal Beheer Achmea veel meer biedt dan alleen schadeverzekeringen, zijn sinds enkele jaren ook commercials te zien die bijvoorbeeld inspelen op pensioenverzekeringen. In de bron kun je álle reclame's van Centraal Beheer Achmea nogmaals zien.

Die van koninginnedag is gewoon gebruikt van vorig jaar. Welke ik persoonlijk minder geslaagd vind is van een soort ruimteschip dat uiteindelijk een soort vlieg blijkt te zijn. Maar de meeste zijn geniaal!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100