Waarom is er deze week geen dr. Phil?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zal waarschijnlijk niet alleen deze week zijn, maar ook in de toekomst. Volgens het AD heeft RTL de uitzendingen van Dr. Phil per direct stop gezet en plaats gemaakt voor andere programma’s. Zowel de uitzendingen in de ochtend als in de middag zullen vervangen worden omdat ze voor een "andere programmering" hebben gekozen. Maar echt een hele duidelijke reden is er niet waarom het volledig verdwijnt.

Het onderstaande bericht is daarover te lezen op de website van RTL Nieuws http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/rtl-stopt-met-talkshow-dr-phil : "RTL stopt met talkshow Dr. Phil 28 maart 2017 10:58 De Amerikaanse talkshow Dr. Phil is sinds deze week niet meer te zien op de Nederlandse televisie. RTL is na jaren gestopt met de uitzendingen van de beroemde tv-psycholoog. RTL heeft naar eigen zeggen 'andere keuzes gemaakt in de programmering'. Sinds maandag worden op de uitzendtijden van Dr. Phil herhalingen uitgezonden van andere RTL-programma's. Zo verscheen een uitzending van Extreme Bruiden op de buis en vandaag [dinsdag 28 maart 2017] is een herhaling van Helemaal het Einde te zien. Dr. Phil wordt in meer dan 20 [landen] uitgezonden, waaronder België, [het] Verenigd Koninkrijk en Mexico. Er zijn meer dan 1600 afleveringen gemaakt.".

Bronnen:
http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertai...

Zekerheid en bewijsvoering m.b.t. ook dergelijke media-en haar bronnen is zelden te verkrijgen, maar mogelijk kan dit vrij plotse stoppen iets te maken hebben met onderstaande item (s)? http://thefreethoughtproject.com/elite-pedophile-ring-exposed-dr-phil/ Vaak gaat het om 'het grote geld en aandacht' waarin emoties een grote rol spelen. Bovendien ALS alles klopt is die macht van de elite dermate groot dat we als 'kijkers' niet kunnen afgaan op alle info zonder ook nog gebruik te maken van onze intuïtie, wereldgeschiedenis en gezond verstand; dus 'oordeel' zelf ;) Toegevoegd na 4 maanden: recentere bron : https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/08/pizzaatje-bestellen-per-email/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100