Is er één site waar je moeilijk te verkrijgen films kunt bestellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan ze ook meteen gratis kijken! de films die pas in de bios te zien zijn kun je hier al zien!! http://www.movies-links.tv/

je kunt gratis maar lang zaam films downloaden

Bronnen:
http://rarbg.com/torrents.php

bol.com heeft echt veel en ook oudere films.

movie2k.com

Thepiratebay.org met utorrent en er gaat een hele nieuwe software wereld voor je open! films games muziek alles gratis en snel(ligt aan je internet snelheid natuurlijk).

Moeilijk te verkrijgen films zijn natuurlijk niet voor niets moeilijk te verkrijgen; ze staan daarom ook niet allemaal op een grote website verzameld. Het zou dan wel heel makkelijk worden om aan moeilijk verkrijgbare films te komen, en dan zouden ze niet meer moeilijk verkrijgbaar zijn. Stel je voor zeg, www.moeilijkverkrijgbarefilms.com... Nee, als je een moeilijk verkrijgbare film wil vinden, moet je goed zoeken. Google ernaar, ze zijn vast wel verkrijgbaar, alleen een beetje moeilijk. Wellicht kan je ze 2e hands vinden, of huren bij een (cult)videotheek. Of stel hier een vraag waar je een specifieke film kan vinden. Wellicht vind iemand hem dan wel voor je.

Ik kan vaak goed terecht bij Amazon. Niet altijd met nederlandse ondertiteling, maar als het echt om een zeer zeldzame film gaat, moet je dat voor lief nemen.

Bronnen:
www.amazon.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100