Wat is het bedrijf / bank wat hoort bij deze reclame?

3 à 4 maanden geleden heeft er op de Nederlandse televisie een reclame gedraaid waarin "ondernemerschap" centraal stond.
In de reclame was zichtbaar hoe een 2D gebouw steeds verder 'uitklapte' en groeide, en daardoor steeds groter werd. Ik herinner mij een zin als "Ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan". Ook herinner ik me dat er een bank bij de reclame hoorde, maar dit weet ik niet zeker.

Wat is het bedrijf of de bank die hoort bij deze reclame?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat was van Van Lanschot. Toegevoegd na 13 minuten: Het heeft even geduurd: een reorganisatie, de komst van een nieuwe eindbaas, het opschudden van de directie, het wegsturen van minder vermogende klanten, het afschrijven van de verliezen en recent nog een ontslagronde, maar nu is het dan zover: op 13 april is de nieuwe campagne van Van Lanschot, de oudste onafhankelijke private bank van Nederland, gestart. En wat zegt de statige oude bank in die campagne? “Ondernemer word je niet, dat ben je. In hart en nieren. Voordat de ene mijlpaal behaald is, vangt (?) je vizier al weer het volgende. Ondernemersbloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.”

Bronnen:
https://adriaanoomen.wordpress.com/2015/04...
https://nl.wikipedia.org/wiki/Van_Lanschot
https://www.vanlanschot.nl/nieuws/nieuwsov...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100