Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wie weet waar dvd's van de tv serie thuis te koop zijn?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Televisie
846
Antoni
9 jaar geleden
Als (Nederlandse) televisieseries niet (meer) in de winkel te koop zijn, dan kan je ze vaak nog wel bestellen bij het archief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum: http://zoeken.beeldengeluid.nl. Daar betaal je dan wel per aflevering een bedrag van minstens zo'n € 29.95.
Antoni
9 jaar geleden
Of is Thuis een Vlaamse televisieserie?
Antoni
9 jaar geleden
Jammer..., dan weet ik geen antwoord op de vraag. Misschien bestaat er toch ook een Vlaamse of Belgische organisatie die alle uitzendingen van de publieke omroep(en) bewaart en voor het publiek beschikbaar stelt? Misschien kan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid daar een antwoord op geven? De contactgegevens zijn te vinden op www.beeldengeluid.nl.
Antoni
9 jaar geleden
De precieze contactgegevens zijn te vinden op http://www.beeldengeluid.nl/contact, maar je kan ook via de website de vraag stellen of er een vergelijkbaar Belgisch of Vlaams instituut voor beeld en geluid is: http://www.beeldengeluid.nl/overige-vragen-en-opmerkingen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

gewoon bij bol.com. Als dat tenminste de thuis is die je bedoelde.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding