Wat heeft het voor zin om een reclame, bedoeld voor kinderen, om half elf 's avonds uit te zenden?

Ik zie net een reclame voor smurfen-shampoo van Schwarzkopf. De reclame richt zich rechtstreeks op kinderen. Maar om half elf liggen die toch vrijwel allemaal in bed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan met deze reclame de kinderen helemaal gek maken zodat ze er daarna net zo lang om zeuren dan de ouders het kopen, je kan ook de ouders helemaal gek maken, die het dan snel kopen om van al dat gezeur van de kinderen te voorkomen. Half zes de eerste optie. Half elf de tweede optie.

misschien omdat de ouders het leuk vinden en daarom voor hun kinderen willen kopen?

Wat dacht je van die ouders, die nog kind zijn? Denken dat het 'leuk' is voor je kind. Net als die flauwekul van Kandoo, zeepschuim uit een pompje om je kind zijn handen te laten wassen!!!! Vergis je niet in ouders, tenslotte moeten zij dit kopen en niet de kinderen!

Dan weten de ouders wat ze moeten kopen als de kinders aan de been hangen in de appie.

Jouw en mijn kinderen (destijds) wel, maar ik zou ze niet graag de kost geven die nog wakker zijn.

Dan doen de reclamejongens..... Ik zeg je die hebben precies uitgerekend dat er nog voldoende jongeren wakker zijn op dit tijdstip....Maar de reclame is ook bestemd voor de ouders, zodat ze die dingen gaan kopen voor de kinderen....Pas op voor de reclamejongens.... Ik zeg je die zijn vreselijk slim!

De ouders hebben nu even lekker tijd... Tijd om te relaxen. Tijd om even onderuitgezakt naar de tv te kijken, nu dat de kinderen te bed liggen. Oh ja, nu is er ook tijd voor het bedenken van een boodschappenlijstje. En dan doen reclames wel heel goed z'n werk, dat verzeker ik je!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100