Welke zenders ontvang ik bij tele 2?

Ik overweeg over te stappen van ziggo naar tele 2.Welke tv zenders ontvang ik bij tele 2(3 in 1)?Verder zou ik graag willen weten wie sneller of betrouwbaar internet heeft...ziggo of tele 2?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De zenders van tele2 staan hieronder in de bron. Ik heb zelf al een aantal jaar Tele2 en ben tevreden. Heel af en toe loopt het beeld vast (digitale televisie). Maar is altijd binnen een paar seconde opgelost. Ziggo geen idee. Toegevoegd na 11 minuten: Lees nu je vraag nog een keer en kom erachter dat je vroeg naar de betrouwbaarheid en snelheid van internet i.p.v. televisie. Ik heb ook Tele2 internet. Snelheid en betrouwbaarheid ben ik beide heel tevreden over. Heb op het begin wel wat probleempjes gehad, maar de servicedesk heeft het altijd goed opgelost. Ziggo schijnt nog niet alles op orde te hebben qua oplossen van problemen.

Bronnen:
http://se.tele2.nl/tv/zenderoverzicht.html

klik en lees zou ik zeggen. Hou wel rekening dat ondanks de postcodecheck het kan voorkomen dat je een te lage verbindingssnelheid hebt om alles uit je 3-1 pakket te gebruiken. TV kost ongeveer 6 mb, wil je dan ook kunnen internetten en bellen zit je al gauw op 12 mb. In mijn geval kon ik 3-1 aanscheffen, maar na wat doorvragen bleek ik te ver van een telefooncentrale te wonen en was de uiteindelijke doorgiftesnelheid te laag om de 3-1 te gebruiken. Ik zou voor de aanschaf via de mail je gebruikerseisen neerleggen bij de klantenservice zodat als eea tegen zou vallen (niet haalbaar is) je dit gelijk kunt gebruiken om eea te annuleren.

Bronnen:
http://se.tele2.nl/3p/internet_bellen_en_tv.html

Ik heb Tele2 Compleet, dus Internet en telefoon en dat werkt perfect. De Internet verbinding is lekker snel en heb nooit storingen e.d. Bij de TV van Tele2 krijg je 44 zenders, waaronder alle Nederlandse zenders en je krijgt er een mooie digitale harddiskrecorder bij!

Bronnen:
http://se.tele2.nl/3p/70_tv_en_radiozenders.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100