speelt hij het filmpje van gtst wel bij jullie af op rtl gemist.nl? Ik krijg geen beeld!

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk even bij de FAQ's (Frequently Answered Questions) of je systeem geschikt is.

Bronnen:
http://www.rtl.nl/service/rtlgemistfaq/index.xml

ik heb dat ook lang gehad op rtl gemist. wat je moet doen is even het beeld maximaliseren(dus rechter muisknop, 100% scherm) als het programma al bezig is.. bij mij loste dit het probleem op..

Bij mijn pc maak ik gebruik van mozilla/firefox, deze vind ik beter voor het bekijken van films. Explorer vind ik zowiezo waardeloos. Met mozilla kan je ook een hoop plug-inns installeren om ongewenste reclame te blokkeren en meer. Misschien voor jou een optie.

Allereerst raden wij u aan de Systeemcheck te doen. Als alle vinkjes groen zijn, dan is uw systeem geschikt om alle video’s op RTL Gemist te kunnen afspelen. Als u er alsnog niet uitkomt, wellicht dat onze FAQ dan uitkomst biedt: Het beeld hapert, de video blijft bufferen of ik krijg alleen geluid en geen beeld? De uitzendkwaliteit van RTL Gemist ligt een stuk hoger dan bijvoorbeeld Uitzendinggemist. RTL Gemist vraagt daarom meer van uw internetverbinding en systeem. Daarnaast is van belang hoeveel computers tegelijk gebruik maken van de internetverbinding. Als u met meerdere computers op een verbinding aangesloten bent en één daarvan is bijvoorbeeld aan het downloaden, dan kan dat al problemen geven bij het bekijken van de video’s van RTL Gemist. Zet bij problemen altijd de kwaliteit in de player op de laagste stand die mogelijk is. Waarom worden er bepaalde programma's gegeoblocked? Bij bepaalde programma's zoals So You Think You Can Dance, Expeditie Robinson Benelux' Next Topmodel mogen alleen mensen in Nederland naar het programma kijken. Dit komt door de samenwerking met Belgische televisiezenders. In veel gevallen kunnen de Belgen door een aangepaste uitzenddatum al eerder bij ons kijken en dat is natuurlijk niet bedoeling. Vandaar dat deze video's alleen beschikbaar zijn voor het Nederlandse publiek. Ik woon in het buitenland maar kan sommige video’s op RTL Gemist niet bekijken? Op sommige video’s zit DRM (digital rights management), dit is gedaan omdat bepaalde programma’s vanwege rechten alleen in Nederland bekeken mogen worden. Als u in het buitenland wil kijken, zijn er dus een aantal programma’s, zoals Dancing With The Stars, die u niet kunt zien op RTL gemist. Ik woon in Nederland maar ik kan alsnog sommige video's niet bekijken? Sommige mensen die in Nederland wonen, hebben een buitenlands ip-adres, waardoor ons systeem denkt dat deze mensen in het buitenland wonen. Sommige providers opereren vanuit het buitenland en geven daarom buitenlandse ip-adressen uit. U kunt zelf controleren of u een ip-adres uit het buitenland heeft >http://www.geoiptool.com/. Als u een buitenlands ip-adres heeft, kunt u dus geen video's bekijken die alleen voor Nederlandse kijkers toegankelijk zijn. We kunnen van een bepaald programma alleen de laatst uitgezonden aflevering bekijken op internet? Sommige programma’s mogen maar voor een beperkte tijd aangeboden worden op RTL Gemist. Na die periode zijn die programma’s niet meer beschikbaar op gemist.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100