Hoe kan men op tv komen?

Kan men op tv komen, om langere tijd reclame te maken over wat je heel erg dwars zit, of voor een goed doel o.i.d.? Zoja, hoe moet je daar dan voor zorgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Leuke akties voor goede doelen kun je aanmelden bij Hart van Nederland of bij de regionale zenders, zij besteden hier vaak tijd aan Klachten over bedrijven kun je melden bij Radar of Kassa, zij zijn op het moment in de zomerstop, maar komen in september weer terug. Klachten over personen kun je melden bij Opgelicht, indien het over oplichting gaat. Je moet niet verwachten dat je de hele uitzending krijgt, want er moeten zoveel mogelijk onderwerpen binnen 1 uitzending behandeld worden, maar als het je lukt, heb je wel aandacht voor je zaak.

Zorg dat je jezelf zo maf als een deur maakt, dan ben je al interessant voor Pownews. :D Je kunt je ook afvragen hoe belangrijk tv is. Wellicht kun je zelf een filmpje maken van jezelf en je onderwerp en er iets unieks/grappigs van maken. Zoiets zet je op youtube, je maakt flink reclame op Facebook en Twitter, en zorgt dat 't filmpje viral wordt. Als je dit in 't nieuwe tv-seizoen doet heb je ook nog 'ns kans dat je in de zapservice van P&W komt, en bij de korte momentjes bij De Wereld Draait Door.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100