wat is het telefoon nummer van red mijn vakantie van roberto steegman?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

0031653996666 Maar ik betwijfel of je dat nu kan bellen, het programma loopt nu niet. Dat zie je ook hier: http://www.sbs6.nl/programmas/red-mijn-vakantie

Bronnen:
http://www.seizoenwerk.nl/nl/component/k2/...

Ik heb grondig voor je gezocht maar kan niks vinden. Denk niet dat daar een apart nummer voor bestaat maar dat je gewoon SBS6 moet benaderen -> Tel: +3120-8007000. Ik weet trouwens niet of er momenteel gedraaid word en of er een nieuw seizoen aan zit te komen. Toegevoegd na 2 minuten: In de FAQ van SBS staat dat aanmelden voor het programma mogelijk is. Wellicht is de rijdende rechter of iets dergelijks iets voor u?

Bronnen:
http://www.sbs.nl/contact
http://www.sbs.nl/publieksinfo/sbs-6/faq-s...

Je kunt je op dit moment niet opgeven voor dit programma, zie: http://www.sbs.nl/publieksinfo/sbs-6/faq-sbs-6/programmas-sbs-6/red-mijn-vakantie Algemene info: http://www.sbs6.nl/programmas/red-mijn-vakantie Dus vermoedelijk is er op dit moment geen telefoonnummer voor dit programma.

Je kunt mailen naar redmijnvakantie@sbs.nl of bellen naar de red mijn vakantie alarmlijn: 0031 653 99 6666 Toegevoegd na 7 minuten: De presentator heet trouwens Alberto Stegeman.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100