Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar moet ik op letten tijdens het aanschaffen van een home cinema set?

Ik wil vooral heel goed geluidkwaliteit, maar een niet te hoge prijs in aanschaf.
Waar moet ik vooral op letten?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Televisie
662

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Waar je op moet letten hangt natuurlijk af van wat jouw verwachtingen zijn van een home cinema set. Je geeft aan dat voor jou de geluidskwaliteit erg belangrijk is en daarnaast een goede prijs- kwaliteit verhouding. Wanneer je verder geen eisen hebt (denk bijvoorbeeld aan een directe aansluiting voor je iPod, het formaat en de afspeelmogelijkheden) denk ik dat het verstandig is om even een kijkje te nemen op de website van de consumentenbond (zie onderstaande link) waar enkele kooptips worden gegeven bij de aanschaf van een home cinema set:

http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/audio/home-cinema-sets/tips-homecinemasets-kopen/

Wanneer je jezelf hier goed op georiënteerd hebt en besloten hebt wat jou eisen zijn kun je een verkoper aanspreken in een winkel, of van tevoren een home cinema set uitzoeken op een vergelijkingssite. Het voordeel hiervan is dat je van tevoren de specificaties met elkaar kunt vergelijken en zo kunt bepalen welke home cinema set voor jou het beste geschikt is. Hieronder een link naar een vergelijkingssite voor home cinema sets.

http://www.vergelijk.nl/home_cinema_set/f/sort/rating/order/descending/?view=list

Veel succes met je keuze!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding