Als je een tv wilt kopen van circa 1100 euro kun je dan nog korting bedingen?

Bij een Media Markt of BCC bijvoorbeeld??

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij media markt kan het sowieso, bij BCC weet ik niet zeker. Ze zullen aan de kassa zeggen dat ze het niet mogen doen (de kassameisjes hebben daar geen bevoegdheid voor), maar dan moet je even met de manager spreken... Nee heb je, ja kun je krijgen.

Proberen kun je het altijd! De winstmarges zijn zodanig dat er meestal wel iets van de prijs af kan.

Tuurlijk kan je dat proberen,spreek een verkoper aan van de afdeling,niet bij de kassa vragen want dat lukt zeker niet. Gewoon brutaal zijn,als je zegt dat je naar een andere winkel gaat dan zijn ze meestal wel bereid om nog iets van de prijs af te doen.

Gewoon vraagen en lukt het niet er zijn meerdere zaken Vraag of er wat van de prijs af kan Nee helaas dan ga je naar zaak 2 zuk 6

Mij lukte het op de volgende manier: De verkoper vroeg mij: Kan ik u ergens mee helpen. Ik zei: ik denk het niet, want u wilt de tv toch niet leveren voor de prijs die ik op internet heb gezien. Hoe hoog was die dan? Ik heb hem gezien voor € 1000! Wacht u maar even en de verkoper liep naar de chef. Even later: dat is geen probleem hoor meneer, daar willen wij de tv ook wel voor leveren. Succes.

Via kieskeurig site de goedkoopste winkel uitkiezen. Let op een winkel geen webwinkel. En dat printen en meenemen. Bcc gaat met die prijs mee. Zelfs als je binnen veertien dagen nog een goedkopere vindt dan krijg je het verschil terug. Persoonlijk heb ik zo al honderden euro's verdiend de laatste jaren. Let op. De winkel waar je je artikel goedkoper vindt moet wel een winkel met een voordeur zijn. Zo zijn de regels.

Je kan bijna altijd korting bedingen bij zulke bedragen. Niet verlegen zijn, gewoon die korting binnenhalen

Je kan het altijd vragen in de vorm van een accessoire die je zo wie zo erbij wilde kopen kun je vragen of deze bij de koop is inbegrepen. Gewoon proberen. Niet geschoten is altijd mis. Toegevoegd na 1 minuut: Zou bijvoorbeeld een module kunnen zijn .

je moet overal op afdingen! een nee heb je, een ja kan je krijgen.. plus probeer het eens bij de AH, kan je lachen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100