Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Ik vind van niet maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. True Blood is bij vlagen nogal heftig en het gaat over de manier waarop mensen en vampieren proberen naast elkaar te leven. Bovendien komen er in TB nog veel meer bijzondere fenomenen voor (elfjes, weerwolven, vormveranderaars, mediums etc.).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Het verhaal en de soort vampieren en eigenschappen zijn heel anders. Verder gaat het allebei over vampieren, weerwolven en hoe dat niet samengaat met gewone mensen, dus het is net hoe je het bekijkt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
The Vampire Diaries is wat zoeter, meer bedoeld voor tieners. True Blood is bij vlagen inderdaad wat heftiger, zoals bij meer series van HBO krijg je bijna alles te zien.
Persoonlijk vind ik dat True Blood een beter plot, boeiende personages en betere acteurs heeft dan The Vampire Diaries. Maar smaak blijft persoonlijk he...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding