2 tv's op de zelfde zender en het geluid loopt niet synchroom,hoe kan dat???

Wij hebben zowel in de keuken als in de huiskamer een TV,soms staan ze op de zelfde zender en dan hoor je bij de ene TV het geluid later als op de andere.Hoe kan dat????

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kabel analoog, kabel digitaal, KPN digitenne, ze komen alle drie via een andere weg bij jou thuis. Op die verschillende wegen wordt het signaal een verschillend aantal malen van analoog naar digitaal en omgekeerd omgezet, ook digitaal naar digitaal. Elke omzetting kost tijd. Afhankelijk van het aantal omzettingen zal het dus korter of langer duren. In het algemeen is de analoge kabel het snelst, maar in het kopstation van de kabel gebeurt ook al een omzetting van digitaal naar analoog.

Waarschijnlijk staat een van tweeen op een digitaal kastje aangesloten, digitaal loopt altijd iets achter.

Als het digitale tv is en de ander kabel of beide digitaal dan kan het zijn dat ze niet op het zelfde moment signaal binnen krijgen

Heb je op de ene tv digitale tv zoals UPC of Ziggo? Was heel grappig, tijdens een wedstrijd van het Nederlands eftal juichen de buren een seconde eerder. Die hebben geen digitale tv!

Hoeft niet meteen met analoog digitaal te maken hebben ook natuurlijk wel maar de ene tv doet er langer over da de andere om het o te zetten.. Zijn de kabels wel even lang?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100