Lekker voor vandaag, en goed voor morgen. (Simon Vinkenoog)

Op de dag van de begrafenis van Simon Vinkenoog gaat Campina op de Ster gewoon door met hun spotjes voor hun overheerlijke yoghurt. "Campina. Lekker voor vandaag, en goed voor morgen".
Deze TV- spotjes zijn ingesproken door.... Simon Vinkenoog.
Zit er nou iemand te slapen, of maakt dat allemaal geen bal uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In hetgeval van Vinkenoog is dat geen enkel probleem, dat zal denk ikiedereen kunnen beamen die de schrijver een beetje kende. Vinkenoog deed dingen altijd graag anders dan alegemeen geaccepteerd was en hij was graag op het podium en dat hoopt hij nog lang te blijven ook volgens mij. Simon is pas echt dood als we hem niet meer zien, horen of lezen.

waarom is dit erg voor jou?? de doden moet je eren.toch? Helemaal goed dat deze man nog steeds te horen is?..

Ik denk dat het Campina wel degelijk uit maakt, maar dat er iemand bij de Ster zit te slapen. Of bij het marketing bureau dat de reclame heeft bedacht (geld is toch al binnen). Bij de Ster wordt alles ingepland en ik vrees dat niemand de link heeft gelegd. Misschien is er met de familie overlegd, maar als dat niet het geval is, dan is het vrij ongepast.

Dat is erg onzorgvuldig. Daar had iemand op moeten letten mijn inziens.

Campina heeft hem betaald dus mogen ze het ook gebruiken. Of die nou dood is of niet. Of mogen er straks geen boeken van hem verkocht en geen muziek meer van michael jackson verkocht worden?

Ik zie ook het probleem niet echt. Hooguit t.o.v. zn familie, maar daar is wellicht mee besproken hoe of wat.

Soms worden zulke zaken contractueel vastgelegd omdat de opdrachtgever natuurlijk geen risico wil lopen. Dat geldt ook voor films, documentaires etc. Daar teken je voor. En als je je stem leent aan reclame-uitingen, weet je dat je stem nog lang na kan galmen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100