***-land Got Talent: Zandtekening - Princess Diana

Ik heb met Kerst een aflevering gezien van een talentenshow (***-land Got Talent o.i.d.) waarbij een meisje een zandtekening maakte en zo het verhaal uittekende van het leven van Princess Diana onder de muziek van Elton John - Candle In The Wind. Het was de finale geloof ik, maar ik kan het nergens terugvinden. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het meisje heet Natalya Netselya, en het was Das Supertalent 2010 van het Duitse RTL. Het lukt me alleen het eindresultaat op een youtube te vinden:

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=VXyDX-MsgMY

Dast moet Natalya Netselya zijn geweest (Ukraine 's got talent?) , in de finale maakte ze het levensverhaal van Diana in zand. Als ik het goed heb het bovenste filmpje uit de link. Toegevoegd na 6 minuten: Een van de links hieronder doet het bij jullie wellicht ook ; in Duitsland zijn ze geblokkeerd vanwege de rechten op de muziek (Candle in the Wind). http://www.youtube.com/results?search_query=Natalya+Netselya+sacharow&aq=f In de bronlink vind je in elk geval het hele filmpje. Op Youtube is verder alleen een stukje van 12 seconden te vinden. Op Rutube vindt je het nog wel http://www.youtube.com/results?search_query=Natalya+Netselya+sacharow&aq=f Toegevoegd na 8 minuten: Sorry; de goede Rubtube-link http://rutube.ru/tracks/3889941.html?v=3a8b86871d63d621cdf5133c9e4337eb&autoStart=true&bmstart=106760

Bronnen:
http://www.sacharow-entertainment.de/natal...
Nog een keer het filmpje :...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100