is een uitzendinggemist site voor zenders eigenlijk niet erg onhandig financieel gezien?

aangezien je de reclames daar grotendeels kan overslaan, en dat juist de inkomstenbron is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste programma's die je bij uitzending gemist kunt terugzien beginnen met een reclamefilmpje. Dat kun je niet overslaan. Het tijdbalkje aan de onderzijde gaat pas na de reclame "lopen". Die reclame moet je dus uitkijken, hoewel, even weggaan kan ook. Dus zijn er toch extra reclame inkomsten.

Deze zijn al getoond op de TV. De meeste 'uitzendinggemist' mogelijkheden hebben ook vaak reclame vooraf. De reclames zijn op contract samenwerking. De reclamemaker beseft dit, maar hier valt niks tegen te doen. Ze betalen ook minder voor internet reclame, vergeleken met de reclame op TV.

Nou die reclame inkomsten zijn al binnen, de commerciëlen gooien zelfs op internet er reclame doorheen en bij de publieken is uitzending gemist door de overheid betaald gok ik.

Je kijkt bewuster naar reclame op internet, juist omdat het vaak maar 1 reclame is. Je staat niet zo snel op om even wat drinken te pakken of naar de wc te gaan bijvoorbeeld. En zeker als je zelf iets kiest om te gaan kijken, en dan begint 30 seconden reclame dan kijk je dat wel uit. Terwijl op tv je vaker wegzapt. Daarnaast zijn de publieke omroepen publiek, de programma's worden door ons allemaal betaald en het doel van de omroepen zijn niet om geld te verdienen maar juist om programma's te maken waar wel behoefte aan is, maar niet genoeg aan verdiend kan worden. Bij de commerciele kun je wel het een en ander gratis kijken, maar een gedeelte moet je ook voor betalen. Door de gratis content word je naar de site gelokt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100